MENY

EN GARANTI FOR VARIGHET
Laget for å vare

Rolex-urene er laget for å vare. Fra Rolex-uret ligger på tegnebrettet til det forlater verkstedet, styres samtlige etapper i produktutviklings- og produksjonsprosessen av ett og samme kriterium: kvalitet. Det er dermed ingen grenser for hvor mange år en Rolex kan fungere. Den kan nedarves i generasjoner og ha flere liv.

LA EN EKSPERT HJELPE DEG

Med serviceintervaller på flere år trenger klokken din maksimal oppmerksomhet og omsorg. Som et Rolex-autorisert servicesenter er Askeland forpliktet til å tilby deg førsteklasses ettersalgsservice. Takket være de krevende standardene og ekspertisen til våre urmakere, kan Rolex-klokken din fortsette å utføre sine funksjoner over tid med enestående pålitelighet og eksepsjonell skjønnhet.

SERVICE ROLEX HOS ‭ASKELAND‬

‭Askeland ‬er stolt over å være en del av det verdensomspennende nettverket av Rolex-trente urmakere, nøye valgt for deres kompromissløse profesjonalitet og ekspertise. Vi følger Rolex’ serviceprosedyre, som sikrer at alle klokker som forlater Rolex’ verksteder, oppfyller de opprinnelige spesifikasjonene for funksjon og utseende.

DITT AUTORISERTE SERVICESENTER

Urmakerne i våre banebrytende verksteder blir trent i henhold til strenge kvalitetskriterier og vurdert regelmessig av Rolex. Fra å justere lengden på armbåndet til å gjenopprette en historisk klokke, kan alle typer serviceoperasjoner for en Rolex-klokke overlates til Askeland.

ROLEX’ SERVICEPROSEDYRE

ROLEX’ SERVICE­PROSEDYRE

Rolex’ serviceprosedyre sikrer at alle klokker som forlater Rolex’ verksteder, oppfyller de opprinnelige spesifikasjonene for funksjon og utseende. Alle urverk gis en full overhaling, og alle urkasser og lenker pusses og behandles slik at de får tilbake sin opprinnelige glans. Urverkets presisjon og klokkens vanntetthet blir grundig testet for å garantere at du kan fortsette å nyte godt av den høye kvaliteten og påliteligheten du forventer av en Rolex.
Finn ut mer

TO-ÅRS SERVICEGARANTI

Når Rolex-uret ditt har vært inne til full service, er det dekket av en toårig servicegaranti. Denne garantien omfatter ikke eventuelle skader og forringelser som skyldes uhell eller feil bruk av klokken. Ethvert inngrep utført av en tredjepart som ikke er godkjent av Rolex, og enhver bruk av uoriginale deler eller tilbehør vil ugyldiggjøre servicegarantien.

Service på Rolex-uret

Kontakt Askeland

Kontakt
Se mer