Tudor

Tudor

hos Urmaker Askeland, Kristiansand

Hans Wildorf’s intuisjon

«I noen år nå har jeg vurdert ideen om å lage en klokke som agentene våre kunne selge til en lavere pris en våre Rolex-klokker, og samtidig en som ville ha samme pålitelighet som Rolex er berømt for. Jeg bestemte meg for å lage et eget selskap, med mål om å lage og markedsføre den nye klokken. Selskapet fikk navnet Tudor Watch Company.» – H. Wilsdorf

Tudor

Finnes også hos Urmaker Askeland i Kristiansand

En kunst av tradi­sjonelt håndverk

En Tudor-klokke lever. Pulserer. Den tar deg inn i en verden av mikropresisjon.

Høy kvalitet i alle komponenter som er nøye testet, helt til minste detalj. Studer bevegelsene. Designet like mye for å vare som å gi glede. Den sinnrike presisjonsmekanismen er en pryd for øyet og vil stå imot tidens tann. Eksepsjonelle materialer, varighet og designstyrke gjør hver klokke til et unikt objekt.

David Beckham

David Beckham hadde én drøm som barn. Når han ble spurt om hva han ville bli senere i livet, svarte han alltid «fotballspiller». Dette pågangsmotet ledet ham til å bli en av fotballhistoriens mest hyllede, elskede og suksessfulle spillere. Med tre store klubber og 115 utvelgelser til det engelske landslaget – 59 som kaptein – har han satt sine spor: seks Premier League-titler, to FA-cup-seire, et seriemesterskap i spansk fotball og et Champions League-trofé.

Jay Chou

Jay Chou vokste opp i en familie av lærere i Taiwan. Allerede i en alder av fire år begynte han å spille piano, etter å ha vist et tidlig musikktalent. Senere gjorde han cello til sitt instrument. Han nevner fortsatt Chopin som sin favorittkomponist.

Musiker. Skuespiller. Regissør. Ikon. I over et tiår har «kongen av asiatisk pop» flyttet grenser over hele verden. Fra Taipei til Hollywood, Jay Chou er alltid klar til å dra dit neste utfordring tar ham.
«Vi tar vare på det beste fra fortiden, det beste klokke­maker-arbeidet, det beste designet.»